Forside Nyheder

Fire TV Stick kommer til Europa

-

Amazons Fire TV Box og Fire TV Stick har foreløbigt kun været tilgængelige i USA.

Men det laves der om på nu. Amazon har nemlig offentliggjort, at den ene af de to, Fire TV Stick, bliver tilgængelig i Europa.

Det bliver de to største markeder, Tyskland og Storbritannien, der får lov til at købe Fire TV Stick først. Men som bekendt er det netop disse to Amazon-butikker, det er nemmest at købe fra, når man bor i Danmark.

Fire TV Stick bliver sluppet løs 15. april for 39 Euro, eller cirka 300 kroner. En ny feature i stick’en er i øvrigt, at man kan tage den med rundt til steder, hvor man skal logge ind med et password for at komme på wi-fi – f.eks. hoteller.

Derudover byder Fire TV Stick på alle de sædvanlige video-apps, men den kan også bruges til spil, til mirroring via Miracast, den har fire gange så meget lagerplads og dobbelt så meget RAM som en Chromecast, Endelig understøtter den søgning med stemmen, hvis man erstatter den medfølgende fjenbetjening med Amazons Voice Remote.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.