Forside Nyheder

Her er den nye udgave af Sonys VR-headset

-

Sony vil virkelig gerne ind i VR-kampen.

Der er ingen tvivl om at Sony mere og mere bliver et firma, der satser på formidling af interaktiv underholdning. Det kan man også se på det faktum, at de har kastet sig over Virtual Reality, hvilket mange af deres traditionelle konkurrenter endnu har til gode.

Lige nu er de primære spillere Oculus, HTC og Samsung, og Sony mener, der også er plads til dem. Derfor vil de i foråret næste år lancere, hvad de kalder for Project Morpheus.

Vi har længe hørt om udviklingen af Project Morpheus, men nu har Sony præsenteret en udgave, der rent designmæssigt skulle være ret tæt på, hvad vi kommer til at kunne købe om et års tid. Der er ikke så meget ændret i forhold til de renderinger, der har været sluppet ud indtil nu, men små detaljer er ændret.

Også indvendigt er der sket noget. Opløsningen er nu i fuld HD, Refresh raten er nu sat til 120Hz, og skærmen indvendig er 5,7 tommer, hvilket giver en endnu mere immersiv fornemmelse. Vi kender ikke til prisen endnu, ej heller ved vi, om Morpheus kommer til at kunne bruges sammen med andre enheder end dem, der står PlayStation på.

Sony præsenterede den nye udgave af Project Morpheus-brillen i forbindelse med Game Developers? Conference (GDC), der foregår i San Francisco i disse dage.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.