Forside Indhold og distribution Musik

Jay-Zs Tidal-køb er i fare

-

 

Firmaet bag musikstreaming Tidal og WiMP er tilsyneladende alligevel ikke helt så glade for rapperkongens tilbud.

Rapperkongen Jay-Z vil gerne have sin egen musiktjeneste.

Men det bliver muligvis slet ikke de to musikstreaming-tjenester, WiMP og Tidal, der kommer til at udfylde denne rolle. I hvert fald ikke lige nu.

Det var ellers næsten en lukket aftale, at Jay-Z skulle købe Tidal for 59 millioner dollar. Men nu har 10 procent af investorerne i firmaet Aspiro (der står bag både WiMP og Tidal) sagt nej. De vil alligevel ikke sælge til den pris, og 10% er tilsyneladende nok til at blokere handelen.

Mystisk nok har Jay-Z ikke ladet høre fra sig, hverken offentligt eller i forhold til handelen. ?Køberens passivitet er omgivet af mystik? har den lille gruppe af investorer angiveligt sagt i en udtalelse.

Rapperen har til 11. marts til at reagere. Det er deadline for handelen, og hvis han ikke kommer med et bud på enten en højere pris eller vil købe en mindre andel inden da, falder hele handelen formentlig igennem.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.