Forside Nyheder

Jony Ive: iPhones batteritid er god nok

-

En af de største klagepunkter for smartphone-brugere er batterilevetiden.

Efterhånden som vores devices kan mere og mere, kræver de også mere og mere strøm, og udviklingen inden for batterier går tilsyneladende ikke hurtigt nok til at følge med.

Men hvis man spørger Apples chefdesigner, Jony Ive, at det slet ikke noget problem. I et interview med Financial Times forklarer Ive, at problemet slet ikke er af en teknologisk karakter.

Ifølge Ive er det simpelthen fordi, iPhone er så let og lækker, at vi slet ikke kan holde op med at bruge den hele tiden, at batteriet ikke holder så længe.

Han forklarer også, at hvis Apple skulle putte et større batteri i iPhone, ville det gøre telefonen mindre attraktiv, tungere og generelt mere u-handy.

Dermed er der ikke længere nogen tvivl om Apples holdning til design kontra batterilevetid ? designet vinder. Også selvom mange skjuler designet ved at putte en batteri-case på iPhonen for at få den til at holde længere.

Hvad mener du? Er iPhones batterilevetid god nok, så længe designet er, som det er? Eller ville du hellere have en lidt tungere iPhone, der kan gå længere mellem opladninger? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.