Forside Nyheder

MEEwallet vil konkurrere med MobilePay

-

 

MobilePay får nu konkurrence af en ny dansk betalingsløsning til smartphones, der er på vej ud i tusindvis af butikker.

En ny danskudviklet mobilbetalingsløsning, MEEwallet, bliver i de kommende måneder rullet ud ved kasseterminaler i over 4.000 danske butikker.

MEEwallet er ny digital pengepung, der tilbyder forbrugere en bred vifte af betalingsmidler lige fra kreditkort, debetkort, loyalitetskort, gavekort, kvitteringer, kuponer samt konto-til-konto-overførsler.

“Vores mål er at give forbrugere fremtidens betalingsplatform. Med MEEwallet kan du nemt betale dit køb og bruge dine rabatkort og andre forbrugsordninger med samme app. MEEwallet er mobilbetalingens schweizerkniv”, fortæller Kim Vindberg-Larsen, adm. direktør i MEEwallet.

MEEwallet har to store partnere i ryggen, Forbrugsforeningen og bankdatacentralen SDC, der vil hjælpe med at bringe løsningen ud til Forbrugsforeningen og dens medlemmer. Forbrugsforeningen har 275.000 medlemmer og 4.500 udsalgssteder i hele Danmark.

“Det, der adskiller MEEwallet fra andre udbydere af mobilbetaling, er vores fokus på nem betaling i butikker samt vores platforms åbenhed. Vi integrerer andre serviceudbyderes løsninger i vores app, så forbrugeren har adgang til alt ét sted”, fortæller Kim Vindberg-Larsen.

 

Tilgængelighed

MEEwallet er tilgængelig til Android og iOS, og om kort tid kommer app’en til Windows Phone.

 

Find den i Apple App Store Find den i Google Play

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.