Forside Nyheder

Microsoft overvejer PC-spil på Xbox One

-

 

Spil Xbox-spil på PC’en eller PC-spil på Xbox’en. Det første er allerede annonceret, men Microsoft overvejer at streame PC-spil til Xbox.

I forbindelse med udgivelsen af Windows 10, der ventes klar til efteråret, der udkommer Microsofts nye styresystem til såvel PC som Xbox One (samt en række andre enheder).

Det betyder at både PC og Xbox får samme basis kode, og dermed bliver der mulighed for at blande applikationer på tværs.

Det er allerede annonceret at Windows 10 på PC får mulighed for at streame spil fra en Xbox One, men nu overvejer Microsoft også det modsatte:

Altså at Xbox One får adgang til at streame PC-spil. Det fortalte Bill Schiefelbein, der leder teamet Xbox Experiences, på spiludvikler-konferencen GDC 2015. Det skriver Techradar.

Det er dog ikke helt problemfrit, da PC-spil ikke nødvendigvis er skrevet til styring fra en gamecontroller. Så nu må vi se hvor den ender, Microsoft gav ingen tidshorisont.

Men selve ideen med at man – måske – kommer til at kunne flytte sine spil rundt, lyder det ellers interessant?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.