Forside Nyheder

Microsoft på vej med lettere Surface – uden RT

-

Microsoft har endelig fået sig et hit i Surface-serien.

Surface Pro 3 er den første af Microsofts tablets, der har solgt rigtig godt. Men da den blev lanceret, blev den mystisk nok ikke annonceret sammen med en lettere RT-version, ligesom ved de to foregående Surface-lanceringer.

Angiveligt var der en RT-udgave af Surface Pro 3 klar til lancering, men den blev trukket tilbage kun få dage før, den skulle være lanceret.

Microsoft har dog ikke opgivet tanken om en lettere Surface, der ikke er ?Pro?. WinBeta har tilsyneladende talt med pålidelige kilder, der fortæller, at der er en ny Surface på vej, formentlig til lancering 29. april, når Microsoft åbner sin BUILD-konference i San Francisco.

Den nye Surface skulle ? ligesom den nye MacBook ? være baseret på enten en Intel ATOM- eller Intel Core M-processor og ikke have blæsere ombord.

Og så skulle den kunne køre en fuld version af Windows og ikke bare Windows RT, hvilket formentlig betyder døden for sidstnævnte.

Hvis den rent faktisk bliver lanceret sidst i april, vil den have Windows 8.1. ombord, med mulighed for opgradering til Windows 10 senere på året.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.