Forside Nyheder

Nu med danske priser: Her er Samsung Galaxy S6 og S6 edge

-


Galleri: Samsung Galaxy S6 edge

 

Samsung har her til aften lanceret firmaets nye flagskibstelefoner: Galaxy S6 og Galaxy S6 edge

Samsung er klar med flagskibstelefonerne Galaxy S6 og Galaxy S6 edge.

De nye smartphones er produceret i glas og metal. Glaskroppen er skabt i det holdbare Corning Gorilla Glass 4, der gennem en ny og innovativ produktionsproces giver en lysreflekterende overflade med høj finish.

Telefonerne kommer i ædelstensfarver som smaragdgrøn og topas-blå.

 

Buet skærm giver nye muligheder

Galaxy S6 edge har, som den første smartphone på markedet, en buet skærm, som dækker begge sider af telefonen.

Brug eksempelvis farvekoder til at registrere dine mest brugte kontakter. Så viser S6 edge diskret, hvem der ringer, ved at lyse op på siden af den buede skærm i den farve, som er tilknyttet den specifikke kontakt.

For at afvise opkaldet, skal du blot lægge din finger på pulsmåleren. Så sender Galaxy S6 edge en sms, der fortæller, at du ikke er tilgængelig.

Den 5,1″ QHD Super AMOLED-skærm er cirka 20 % lysere end Galaxy S5, og en pixeltæthed på hele 577 ppi.

 

Spar tid med hurtig opladning

De nye modeller oplader 1,5 gange hurtigere end forgængeren Galaxy S5 og giver op til fire timers batteritid efter bare 10 minutters opladning.

Det tager ca. 80 minutter at oplade telefonerne til 100% batteri.

Både Galaxy S6 og Galaxy S6 edge understøtter trådløs opladning. Læg telefonen på den trådløse ladestation og slip for besværlige kabler i telefonen, mens den lader helt op på cirka tre timer.

Derudover sørger batteribesparende teknologi for, at du får så meget batterilevetid som muligt. Telefonen kan identificere de apps, som tærer på batterilevetiden, og giver dig anbefalinger til, hvilke apps du skal overveje at afinstallere for at spare på batteriet.

 

Tag skarpe billeder hurtigt

Hvis Galaxy S6 eller Galaxy S6 edge er i dvaletilstand, er to tryk på hjem-knappen alt der skal til for at aktivere kameraet, således at du er klar til at tage billeder på under et sekund.

Begge modeller er udstyrede med forbedrede kameraer – et frontkamera på 5 MP og et kamera på bagsiden på 16 MP.

Med F1,9-linse og højopløsningssensorer i begge kameraer kan du tage billeder i høj kvalitet, selv under dårlige lysforhold. Fast Tracking Auto Focus sikrer, at dine billeder bliver skarpe og er i fokus, selv når du skal tage billeder af et motiv i bevægelse

 

Tilgængelighed

Galaxy S6 og Galaxy S6 edge kommer i de danske butikker d. 11. april 2015

Priserne er:

Galaxy S6 Galaxy S6 Edge
32 GB 5.495 kr. 6.495 kr.
64 GB 6.495 kr. 7.495 kr.
128 GB 7.495 kr. 8.495 kr.

Priser fra meremobil.dk

 

 


Galleri: Samsung Galaxy S6

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.