Forside Nyheder

Nye HTC-reklamer med Robert Downey Jr. er…mærkelige

-

HTC har efterhånden tradition for at hyre kendisser til at reklamere for deres smartphones.

Sidste år havde de Gary Oldman siddende i et mørkt rum, hvor han nærmest bare plaprede løs om, hvor fede telefonerne er. Året før det havde de en ret bizar kampagne, hvor Robert Downey Jr. i forskellige sammenhænge gav bud på, hvad HTC stod for (Here’s To Change, Hold This Cat, Hipster Troll Carwash mm.)

Han er nu tilbage i en endnu mere bizar kampagne med 10 korte og farvekodede videoer. De minder allermest om en blanding mellem fransk avantgarde og kunstneriske musikvideoer fra firserne. Denne gang forsøger Robert Downey Jr. at illustrere et slogan, man kan bruge om HTC One M9.

F.eks. ”Shoot for the Moon”, hvor Downey Jr. kommer cyklende ind I billedet, sætter sig i en liggestol ved siden af en havmand (det mandlige modstykke til en havfrue) og kigger på månen. Hvorefter han skyder månen ned og havmanden bliver sur.

Kig selv med på videoerne HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.