Forside Indhold og distribution Film

Popcorn Time vil sikre sig yderligere mod sagsanlæg

-

 

Hollywood-studierne forsøger stadig at få Popcorn Time lukket ned. Men nu bliver det sværere for dem.

I et interview med Wired fortæller en af de anonyme udviklere bag Popcorn Time, at tjenesten lige nu vokser med gigantisk fart. Antallet af downloads vokser p.t. med 100.000 om dagen.

Popcorn Time-udviklerne ved dog godt, at filmselskaberne ånder dem i nakken. Tjenesten er allerede blevet lukket ned én gang, men ligesom med Pirate Bay tog andre dele af pirat-community’et hurtigt over og relancerede tjenesten.

Nu vil Popcorn Time forsøge at sikre sig endnu mere mod sagsanlæg. Som det er nu, viser Popcorn Time blot et udvalg af tilgængelige torrents, og kan via en player afspille filmene, efterhånden som dataene kommer ind fra de forskellige p2p-kilder.

Selve softwaren, der styrer processen, har dog indtil videre stadig været nødt til at ligge på faste domæner og servere. Og det er det, Popcorn Time-folkene nu vil ændre på. Om en måned lancerer de en distribueret version af selve Popcorn Time-koden, der således også bliver p2p.

På den måde bliver det lige så svært for myndighederne og filmselskaberne at se, hvor selve Popcorn Time-softwaren kommer fra, som det er at se, hvor selve fildataene for filmene kommer fra

Som Engadget udtrykker det, så udviser Popcorn Time-repræsentanten dog en hel del selvtillid og overmod i forhold til at Popcorn Time skulle være lovlig: ”Sådan udtrykte folkene bag The Pirate Bay sig også, og vi ved jo, hvordan det endte.”

 

Se også: Netflix bekymret over nye pirat-tal

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.