Forside Nyheder

Sonys nye TV-streaming har “uendelig” plads på recorderen

-

 

Sony har netop lanceret deres PlayStation Vue tv-streamingtjeneste og tilbyder umiddelbart noget mere end Apple.

Idéen med Vue, ligesom med Sling TV og Apples kommende tv-tjeneste, er at man kan smide kabelboksen ud og både køre sit on-demand-tv som sit live-tv igennem f.eks. en spilkonsol.

Men det ser ud som om, Sony har et par fordele fremfor konkurrenterne.

De to primære konkurrenter er Apples kommende tv-tjeneste og Sling TV, der alle forsøger at opnå det samme. Men hvor Apple ifølge rygterne er raget uklare med kabelgiganten Comcast, er situationen med Sony anderledes.

Comcast ejer nemlig NBCUniversal, hjemsted til f.eks. hovedkanalen NBC, der leverer serier såsom ’The Blacklist’, ’Hannibal’ med Mads Mikkelsen og det legendariske lørdagsshow ’Saturday Night Live’.

Dem har Sony lykkedes at få med i deres aftale, så nu kan det være, at Apple er nødt til at bøje sig for Comcasts krav.

 

Recorder i skyen

En anden ting, som Sony har, er cloud-DVR. Du kan gemme dine optagelser fra tv i skyen, hvilket ifølge Sony giver dig ”stort set uendelig lagerplads”.

Sling TV leverer ikke denne tjeneste, og vi ved endnu ikke, om Apple kommer til at gøre det. Apple har dog datacenterkapaciteterne til at gøre det, så mon ikke?

Foreløbig er PlayStation Vue blevet lanceret som forsøgsprojekt i New York, Chicago og Philadelphia.

Bliver projektet en succes, vil Sony angiveligt sprede det ud til resten af verden, så der også kommer danske live-kanaler på danske PlayStations på et tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.