Forside Nyheder

To nye VR-headset fra HTC og Samsung

-

Der er nu virkelig ved at komme skub i VR-brille-bølgen.

Mens vi stadig venter på en officiel lancering af Oculus Rift, er andre firmaer ved at komme ud af busken.

En nyankommen spiller på markedet er HTC, der tilsyneladende stadig ikke har problemer med at lave hardware, der også har andres logo på. Således er spilfirmaet Valve (der bl.a. står bag spilstreaming-platformen Steam) partner på VR-brillen HTC Vive, der er blevet annonceret i forbindelse med MWC-messen. Den er lavet til PC-brug.

HTC er dog tidligt ude, sådan at udviklerne kan komme med om bord. HTC Vive forventes først i handlen til jul. Til gengæld har Vive ? modsat flere af konkurrenterne ? så mange udadvendte sensorer, at den understøtter, at man går rundt i det ?virkelige? rum, mens man ser det virtuelle rum inde i brillen.

Samsung har også lanceret en nye udgave af deres GEAR VR-brille på MWC. Hvor den gamle GEAR VR-model kun understøttede Note-phablets, kan den nye model også bruges sammen med de nye GALAXY S6-smartphones.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.