Forside Nyheder

TV 2 PLAY er klar til LG TV

-


LG Smart TV har fået TV 2 Play. Foto: LG

 

LG Electronics tilbyder nu TV2 PLAY-app’en i alle LG’s Smart-TV produceret fra 2012 og frem.

Ifølge Mediavision bruger én ud af tre forbrugere i Norden dagligt mindst én online streaming-service, og vi vil helst se det på den store skærm når det er af længere varighed.

Så adgang til streaming-tjenester fra Smart TV eller medieafspillere har stor betydning, og nu har LG fået endnu en streaming-tjeneste med i deres Smart TV. Det er TV 2 PLAY.

“Vi er virkelig glade for at kunne udvide adgangen til TV 2 PLAY med LG Smart-TV-applikationen. Det er stadig tidligt i udviklingen for TV leveret via internettet (OTT), men vi er sikre på, at det går i den retning, da TV- og video-streaming vil vokse eksponentielt i de kommende år”, fortæller Stig Møller Christensen, salgsdirektør for Betalings-TV og TV 2 PLAY hos TV 2 Danmark, og fortsætter:

“TV 2 PLAY er en central del af TV 2 Danmarks distributionsstrategi til en digital verden, men adgangen til de store TV-skærme har været en udfordring for os på OTT, så LG er den perfekte partner for os”.

TV 2 PLAY er tilgængelig på alle LG Smart-TV lanceret i Danmark fra og med 2012, inklusiv både webOS og Netcast-baseret TV.

Download den i LG?s app-butik.

Annonce:
Forrige artikelMEEwallet vil konkurrere med MobilePay
Næste artikelVild SSD holdbarhedstest: Nu er de alle døde
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.