Forside Nyheder

YouSee: Derfor kommer HBO Nordic hos os

-

 

YouSee: Derfor kommer HBO Nordic hos os

YouSee og TDC er klar til at gå hele vejen for at tilbyde det rigtige indhold til deres kunder, og derfor er aftalen med HBO Nordic ikke den sidste indholdsaftale der bliver lavet i år

Recordere.dk har talt med Christian Pfenninger, der er direktør for YouSee og TDC Play, for at høre mere om planerne omkring samarbejdet med HBO Nordic, og hvad fremtiden ellers bringer.

 

Indhold betyder alt

“Konkurrencen bliver hårdere, og derfor betyder det alt hvad man som udbyder kan tilbyde sine kunder, og da vi startede i 2013 med vores nye indholdsstrategi for inkluderede film og serier satsede vi på børn og på dansk indhold”, fortæller Christian Pfenninger til Recordere.dk.

“Der hvor vi stadig er svage er netop på serier og udenlandsk indhold, og derfor kan aftalen med HBO Nordic være med til at lukke det hul. Men HBO Nordic gør det ikke alene, og derfor er vi også i dialog med andre spillere for at sikre os at vi kan blive den foretrukne leverandør af streaming til danskerne” fortsætter Christian Pfenninger.

 

Høj bitrate og stærk tilstedeværelse på platforme

YouSee’s infrastruktur er stærk, og vores backend kan tilbyde en bitrate på op til 8 Mbit og adgang til flere platforme for vores brugere.

Vi lancerer inden sommerferien, og vil fra første dag være tilgængelig på både tablets, smartphones og via airplay og Chromecast. Ligesom brugere af vores settop bokse vil kunne se HBO Nordic’s film og serier på deres boks.

 

Prisen er ikke fastlagt endnu

Vi vil gerne give adgang for flest mulige, og har derfor ikke besluttet hvordan HBO Nordic skal tilbydes til kunder hos TDC og YouSee.

Men priserne og pakkerne bliver først annonceret tættere på lanceringsdatoen afslutter Christian Pfenninger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.