Forside Produkter HiFi & Surround

B&O rykker på kundeønske: Ikonisk højttaler klar i jubilæumsudgave

-

 

Bang & Olufsen fylder 90 her i år, og har i den forbindelse udgivet en særlig kollektion af BeoLab 5 i farven rose gold.

Til november kan B&O fejre 90 års fødselsdag, og det markeres allerede nu med en særlig “love affair” kollektion.

Kollektionen består af kendte produkter hvor alumimum-delene er farvet i en særlig rød-gylden farve de kalder “rose gold”.

De produkter der i første omgang blev udvalgt til denne særlige farve-kollektion var: BeoVision Avant 85, BeoVision 11-46, BeoLab 18, BeoPlay A9 og BeoPlay H6 (læs mere om her).

Men B&O-kunderne mente at der manglede især ét produkt i dette farvevalg – de efterspurgte “raket-højttaleren” BeoLab 5 i “rose gold” også.

Med et prisskilt på kr. 73.695 per styk skulle man måske ikke tro at lige dén højttaler ville stå så højt på ønskelisten hos deres kunder, men det er den. Måske det er kunder der allerede har købt et BeoVision Avant i 85″ til kroner 164.995,- der savner matchende højttalere.

Her viser Bang & Olufsen hvor omstillingsparate de er. De er i stand til at omstille produktionen efter kundernes ønsker.

Så skal det blive spændende at se om de også følger ønsket om at sælge fjernbetjeningen BeoRemote One i “rose gold” (uden et TV).

 


BeoRemote One i “rose gold”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.