Forside Nyheder

Denne dims giver dine digitale filer vinyl-lyd

-


Mange af os, der er vokset op med pladespillere har et nostalgisk forhold til vinylskiver.

Det betyder ikke, at man savner sårbarheden, pickup-udskiftningerne osv., men blot, at der er noget særligt over lyden af en nål, der sættes i rillen, inden musikken starter.

Den fornemmelse syntes kunstneren Jesse England at han ville udstille. Som en kommentar på, hvordan musik er blevet noget, der altid er i bevægelse i form af data, har han lavet, hvad han betragter som et stillestående alternativ.

Der er tale om en lille plastikdims med en enkelt rille i, som man kan sætte på sin pladespiller. Universal Record, som dimsen hedder, modtager så digital musik via Bluetooth og sender det ud gennem pickup?en gennem vibrationer.

På den måde fungerer Universal Record ligesom de kassette-adaptere, man kan sætte en digital afspiller til.

Desværre kan man ikke købe Universal Record, da der som nævnt er tale om et slags kunstværk. Men hvis når mennesker besøger Jesse Englands hjemmeside, kan det være han giver efter og sætter den i produktion.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.