Forside Nyheder

IOS får snart en helt ny musikafspiller

-

 

Snart bliver det en helt ny oplevelse at høre musik på en iPad eller en iPhone.

Der er store forventninger til, at Apple lancerer deres Beats-baserede streamingtjeneste ved deres WWDC-konference, der begynder 8. Juni.

Men der er også nyt at hente, hvis man bare gerne vil høre musik, der ligger lokalt på ens iDevice. Apple vil nemlig lancere en redesignet musik-afspiller til iOS.

Den nye afspiller er netop blevet sendt ud i preview sammen med en iOS 8.4-beta, (der dog ikke indeholder spor af den nye streamingtjeneste). Det er mest kosmetiske ændringer, der er tale om, men der er da et par nye navigationsmuligheder såsom et søgefelt, der er tilgængelig på alle app?ens skærmsider, samt en liste over de senest tilføjede funktioner. En ny ?Up Next?-knap kan også vise dig, hvilken sang, der ligger i køen som den næste.

En lidt større ændring er dog, at lydbøger ikke længere skal høres gennem musikafspilleren med iOS 8.4. I stedet har Apple valgt at flytte lydbøgerne over til afspilning i iBooks, hvor de jo et eller andet sted hører hjemme, sammen med ens e-bøger.

Du kan se en video med den nye player HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.