Forside Nyheder

LG G4 hæver standarden for fotos i mørke

-

Nu var det ikke så længe, inden LG G4 lander officielt.

Annonce:

Efter planen bliver den lanceret 28. april, og der finder vi ud af mere om, hvordan LG synes at en smartphone skal se ud i 2015.

Men allerede nu har firmaet løfte sløret for, hvordan brugerfladen I telefonen ser ud. LGs version af Android, UX 4.0 har en række apps ombord, som til dels gør ting som allerede kan findes i andre apps, men der er også et par mere originale apps, såsom Smart Bulletin, der kan samle information om din kalender, musik, vejr fra andre apps og vise dem ét sted.

Et stykke information, som nok vil interessere mange, er at G4’s hovedkamera har en blændeåbning på f/1.8, hvilket betyder at det lukker mere lys ind end andre flagskibe som iPhone 6 og Samsung Galaxy S6. Det burde gøre billeder taget ved lavt lys bedre end vi hidtil har set – men det vil naturligvis først vise sig, når smartphonen bliver lanceret officielt.

LG G3 fik anmelderne til at falde bagover og blev af GSM Association kåret som årets bedste smartphone under MWC tidligere på året, så det skal blive spændende at se, hvordan G4 tager sig ud.

Du kan se en teaser-video om UX 4.0 HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.