Forside Nyheder

LG tjener penge – det gør Samsung ikke

-

Det kan godt være, at LG er lillebror i forhold til Samsung, men de tjener flere penge end storebror.

I hvert fald, når det gælder smartphones, og når man ser forholdsmæssigt på det.

Samsung har klaret sig lidt bedre i det første kvartal af 2015 ind i kvartalet før, men deres indtjening stadig faldet I forhold til sidste år. Det skyldes blandt andet, at Samsung har oplevet et fald i salget af feature phones og tablets. Dertil kommer, at Samsung har store forventninger til GALAXY S6, der angiveligt allerede går som varmt brød. Men for nuværende tjener Samsung færre penge end før.

Sådan er det ikke med LG, der sælger flere smartphones end nogensinde. De har solgt 15,4 millioner smartphones i sidste kvartal, og indtjeningen er stigende.

Til gengæld kan Samsung prale af, at de nu igen er verdens største smartphone- producent foran Apple. Det mener i hvert fald analysefirmaet Strategy Analytics, der baserer deres vurdering på data fra forhandlerleddet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.