Forside Nyheder

Microsoft Surface 3 ankommer et år forsinket

- 

Forbrugerversionen af Surface Pro 3 kan også køre en fuld Windows og har længere batterilevetid.

Da Surface Pro 3 blev lanceret, glimrede forbrugerversionen med sit fravær. Men nu er den her, i en noget anderledes version end oprindeligt ventet.

Rygterne var gået om en Surface Mini, der skulle konkurrere med iPad mini, og hvis ikke den kom på gaden, så i det mindste en RT-version af Surface Pro 3.

I stedet valgte Microsoft at vente, til de kunne præsentere en forbruger-tablet, der kan køre en fuld Windows. Og det kan Surface 3 – den er endda klar til Windows 10, når denne lander senere på året.

Skærmen er lidt mindre end på Pro-udgaven. Den er på 10,8 tommer med en opløsning på 1920×1280 pixels. Indvendigt sidder der en Intel Atom-processor, som man kender fra billigere laptops og Googles Chromebooks. Du kan se de fulde specifikationer her.

Ligesom med storebror skal man købe tastaturet ved siden af, og der udbydes kun et TYPE-tastaturcover. Til gengæld kan man skrive på den med en pen, ligesom man kan i den dyre version.

Surface 3 kommer i danske butikker 7. maj og starter ved 4.699 kr.

Annonce:
Forrige artikelHiFifreaks åbner Pick-up-Point i Kastrup
Næste artikelNintendo lukker browser-Mario
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.