Forside Nyheder

Netflix vil eje deres egne produktioner

-

Fans af ’Daredevil’ på Netflix kan godt begynde at glæde sig.

Netflix har nemlig netop afsløret, at de har fornyet aftalen med Marvel omkring serien, der er blevet Netflix’ seneste storhit.

Superhelte-serien har kun været online siden 10. april, men er allerede så stor en succes, at begge firmaer er klar til sæson to.

Denne nyhed kommer samtidig med, at Netflix’ CEO Reed Hastings siger til Bloomberg, at Netflix fremover vil forsøge at komme til at eje deres originale indhold.

Som det er nu, køber Netflix indholdet af producenterne, og løber derfor ingen risiko med produktionen. Til gengæld kan producenterne viderelicensere f.eks. tv-serier til tv-stationer i lande, hvor Netflix endnu ikke er tilgængelig.

De kan dog også udgive indholdet som downloads eller på skiver, hvilket betyder, at Amazon pludselig kan blive udbyder af det. Og det er Netflix naturligvis ikke interesserede i. Derfor vil de i højere grad komme til at betale for produktionen fremover for at opnå ejerskab.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.