Forside Nyheder

Nokia kan være på vej med ny telefon

-

Hvis man troede, Nokia var færdig som telefonproducent, kan man måske tro om igen.

Re/code har talt med to uafhængige kilder, der begge påstår, at der kommer en ny telefon med Nokia-logo på i 2016.

Det er den mindste af de tre virksomheder, der var tilbage efter Microsoft-købet, Nokia Technologies, der udvikler på telefonen. De er samtidig i gang med et virtual reality-projekt, skriver websiten.

Nokia lancerede sidste år en iPad-lignende Android-tablet, N1. Den var designet af Nokias folk, men fabrikeret af et kinesisk firma, der så sælger den under Nokia-brandet på licens. Re/Codes kilder forventer, at firmaets øvrige, nye aktiviteter kommer til at køre med samme model.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.