Forside Indhold og distribution Film

‘Powers’ afgør PlayStations tv-serie-fremtid

-

 

Den første tv-serie, der er eksklusiv til PlayStation har nu været ude i en periode.

Vi har tidligere skrevet om ’Powers’, der har Sharlto Copley fra ’District 9’, ’Elysium’ og ’Chappie’ i hovedrollen, og denne series succes afgør, om Sony fortsætter strategien med eksklusivt indhold.

Det siger chefen for platform-marketing på PlayStation-holdet, John Koller, til Engadget. ”Vi er et spilfirma, så vi gør, hvad der er bedst for gaming og gamerne.”, siger han. Og netop fokuseringen på denne målgruppe betingede valget af ’Powers’ som Sony og PlayStations indtræden i markedet for platform-eksklusive tv-serier.

”Vi får at se, hvordan ’Powers’ klarer sig, og så tager vi en beslutning derefter”, siger Koller, ”Men uanset, hvad vi gør, så bliver det centreret omkring gamer-publikummet og hvordan vi bedst servicerer dem”.

Da Satya Nadella kom til i Microsoft, valgte firmaet at skrotte den ellers planlagte strategi om produktion af eksklusivt tv-indhold til Xbox One. Vi ved altså endnu ikke, om Sony går samme vej efter ’Powers’. Men hvis de fortsætter, bliver det altså næppe med socialrealistiske dramaserier fra Østeuropa.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.