Forside Nyheder

Samsung og Samsung konkurrerer om tv-skærme

-


Samsungs buede SUHD LED-TV

 

Annonce:

Samsung Display satser på eksklusiv skærm-teknologi i konkurrence med Samsung Electronics.

To grene af Samsung går nu i direkte konkurrence med hinanden, om eksklusiv skærm-teknologi til TV.

Den situation er opstået efter at Samsung Display har erhvervet eksklusiv-retten til en særlig Quantum Dot skærmteknologi. Det skriver etnews.

Quantum Dot forbedrer LCD-skærmenes kontrast og farvegengivelse, og Samsung (Electronics) var ligefrem ude på CES-udstillingen og fortælle at farvegengivelsen på deres SUHD, som er deres UHD displays med Quantum Dot, var bedre end OLED.

“2015 bliver året, hvor Samsung sætter en helt ny standard for førsteklasses TV-kiggeri”, fortalte Samsung og fortsatte:

“Med miljøvenlig nanokrystal-teknologi (quantum dot, red.) og smartere billedbehandling skaber Samsungs SUHD-TV banebrydende fremskridt inden for TV-teknologi”.

 

Samsung mod Samsung

Men Samsung Electronics ville ikke dele skærmteknologien bag SUHD med Samsung Display, af frygt for at den blev solgt til andre tv-producenter.

Så nu har Samsung Display eksklusivt erhvervet deres egen Quanrum Dot skærmteknologi, der iøvrigt er billigere at producere end den teknologi Samsung Electronics benytter.

Samsung Electronics benytter en særlig film der koster omkring 800 kroner for 30 tommer, mens den nye metode som Samsung Display har erhvervet med en form for linser ovenpå LCD-displayet skulle være markant billigere at producere.

Så nu er Samsung i konkurrence med Samsung, og den gren af Samsung der sælger til andre elektronik-producenter har den fordel at produkterne kan gøres billigere.

Men bliver det et problem, må Samsung jo købe ind hos Samsung.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.