Forside Indhold og distribution Film

Tidl. Spotify-direktør bag ny filmtjeneste

-

 

Nu kommer Plejmo. En Svensk filmtjeneste der vil udfordre det danske streaming-marked, og i front står en tidligere Spotify-direktør.

Plejmo er en ny svensk online-filmtjeneste, og lokker med at have Nordens største udvalg af nye og gamle film til udlejning.

En tidligere Spotify-direktør (Ulrika Lindwall) er i front for tjenesten, der er opstået ved sammenlægningen af de to online-filmtjenester: Film2home og Headweb.

Filmene kan lejes både til både streaming og offline visning, og priserne starter ved 3 kr. Nye Hollywood-film koster dog det samme som på andre filmtjenester (kr. 39 og 49).

Af afspillere understøttes computer, tablet og smartphone ligesom tjenesten kommer på forskellige Smart TV. De fortæller at der arbejdes på Apple TV og Chromecast også. Der streames i HD-kvalitet.

Plejmo er tilgængelig i Danmark, Norge, Finland og Sverige.

I dag er der 2.500 filmtitler på tjenesten, og udbuddet vil vokse til 6.000 i maj og 8.000 i september. Og alle nye titler er tilgængelige i HD.

Senere på foråret vil der også dukke udvalgte tv-serier op på Plejmo.

En særlig offline-funktion gør det muligt at se de lejede film i fx bilen eller sommerhuset, hvor der kan være begrænset eller ingen internetadgang.

 

 

Tilgængelighed

Læs mere om tjenesten på plejmo.dk


 

Fakta

  • Plejmo tilbyder 2.500 filmtitler med et stort udbud af nye og gamle film og med en stor del nichefilm – fx artfilm. I maj vil antallet nå 6.000 og i september 8.000, når de to filmtjenester Film2home og Headwebs filmkataloger er fuldt integreret.
  • Plejmo tilbyder 654 nordiske film, heraf 385 svenske, 111 norske, 60 finske og 98 danske.
  • Plejmo ændrer priser afhængig af popularitet. Tjenesten kommer samtidig til at tilbyde en række gratis film.
  • Plejmo fungerer på følgende enheder: mobil, tablet, PC/Mac og smart-tv. Plejmo vil fungere med ChromeCast i slutningen af maj.
  • Plejmo har en offline-funktion, så man kan se film i fx bilen eller sommerhuset, hvor der kan være begrænset eller ingen internetadgang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.