Forside Nyheder

TV 2 Play lancerer tv-magasin om streaming

-
Serieland er et streamet tv-magasin om streaming tv. Foto: recordere.dk
Serieland er et streamet tv-magasin om streaming tv. Foto: recordere.dk

Tv-magasinet Serieland anmelder og omtaler de nyeste og største serier på de danske streamingtjenester.

Streaming-tjenesten TV 2 PLAY tager nu hul på deres første egenproduktion af et tv-program der kun vil kunne streames.

Annonce:

Programmet hedder  ‘Serieland’ og kommer til at handle om netop streaming, og vil indeholder anmeldelser og omtaler de nyeste og største serier på streaming-tjenester tilgængelige i Danmark. Det er tjenester som Netflix, HBO, Viaplay, DRTV og TV 2 PLAY selv.

Værter er Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb, som radiolyttere påRadio24syv kender som ‘Stream Team’.

“På TV 2 PLAY elsker vi de gode, dramatiske og underholdende serier, og det gør vores brugere også. Gode kvalitetsserier er jo noget af det, der for alvor trækker brugere til de danske streamingtjenester, og danskere er vilde med at se serierne på tjenesterne, lige når det passer dem”, fortæller Sune Roland, der er kanalchef for TV 2 PLAY, og fortsætter:

“Nu kommer vi med et seriemagasin, der går på tværs af alle tjenesterne. Det er PLAYs første rigtige egenproduktion, og det er det første af sin art i Danmark, så vi glæder os rigtig meget til at komme i luften med det nye magasin, forklarer I ‘Serieland’ guides brugerne gennem junglen af alle de gode serietilbud”.

Ud over anmeldelser vil magasinet også omtale seneste nyt fra serieverdenen og servere f.eks. hitlister, specials, tip til ferien mm.

Premiere er onsdag d. 29. april.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.