Forside Nyheder

Efter konkurs: Lyd & Bilde overtager resterne af norsk konkurrent

-

Image31

 

Der er sket endnu en konsolidering på det skandinaviske magasin-marked. Lyd & Bilde overtager resterne af konkurrent.

Den norske bladudgiver Publish, der står bag magasinerne “Lyd & Bilde” (Norge), “Ljud & Bild” (Sverige) og “Lyd & Billede” (Danmark) overtager resterne af konkurrent.

Det er niche-magasinet “Watt” der siden 2012 har været udgivet i Norge. Et magasin der opstod i kølvandet på magasinet “Hjemmekino”, med samme journalistiske stab.

Publish har købt udgiverrettigheder, navn og abonnenter af boet. Watt havde på tidspunktet for konkursen 1500 abonnenter og et tilsvarende antal løssalg.

“Det er trist at konstatere, at det ikke er et tilstrækkeligt stort marked i Norge til to niche-magasiner. En udvikling som selvfølgelig er forbundet med en generel afmatning de seneste 10 år indenfor trykte medier”, fortæller daglig leder og ansvarlig redaktør, Tor Aavatsmark.

Watt fusioneres med “Lyd & Bilde” med øjeblikkelig virkning, abonnenterne overflyttes og erstattes med udgivelser af “Lyd & Bilde”.

Annonce:
Annonce:
Forrige artikelSmugkig på Netflix nye look
Næste artikelÆldre dame slukkede naboernes internet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.