Forside Nyheder

EZTV er overtaget af falsknere

-


TV-piratsiden EZTV har været igennem lidt af en omgang.

En gruppe knapt så venligtsindede mennesker har overtaget sitet fra dets oprindelige stifter på en noget lumsk måde, og det betyder, at tjenesten ikke er den samme længere.

Ifølge Torrentfreak er den oprindelige bagmand med dæknavnet NovaKing, blevet kørt ud på et sidespor af folk, der vil tjene penge på siden. NovaKing har hidtil kørt tjenesten som et non-profit-foretagende.

Det hele startede med, at NovaKing ikke havde fået bragt sine WHOIS-informationer i orden hos den italienske registrant for toplevel-domænet .it. Derfor var EZTV.it blevet tilgængeligt, og det udnyttede de nye ?ejere? . De købte domænet for hvad der tilsyneladende var en ret stor sum penge.

Derefter fulgte en langsom overtagelse af EZTV-domæner, som de nye ?ejere? angiveligt fik adgang til ved at udgive sig for at være NovaKing. Over tid fjernede de alle referencer til det oprindelige site, og til sidst overtog de endelig EZTV.ch, hvor EZTV-tjenesten havde søgt tilflugt.

Siden har de erstattet sidens indhold med deres eget, og det betyder blandt andet, at det er deres torrent-kilder og ikke det oprindelige EZTVs, man finder på siden nu. Af samme årsag har andre torrent-tjenester som The Pirate Bay og Kickass.to nu frasagt sig enhver relation til EZTV.

NovaKing er angiveligt så nedslået over hele affæren, at han har opgivet kampen. Og det er næppe muligt for ham at gå til myndighederne, eftersom EZTV ikke ligefrem var en lovlig tjeneste til at begynde med.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.