Forside Indhold og distribution Film

Fox: Alle nye film i HDR og Ultra HD

-

 

Filmstudiet 20th Century Fox planlægger nu at udgive alle nye film på Blu-ray i 4K Ultra HD og HDR.

Efter at Blu-ray er blevet klar i en ny udgave med 4K Ultra HD og HDR video, der har Hollywood-studiet 20th Century Fox besluttet at støtte op om det.

Filmstudiet vil udgive alle deres nye film i 4K UHD med HDR. Det skriver Advanced Television.

Fox har allerede et samarbejde med Samsung, om film-titler lavet til deres proprietære HDR i S-UHDTV. Men her tyder det på at filmene udkommer efter de standarder som The Blu-ray Disc Assiciation (BDA) færdigjorde forleden.

Se også: Blu-ray til 4K er klar, her er det nye logo.

HDR (High Dynamic Range) på film øger detaljer og kontrast, ved at der sammen med selve filmen lægger ekstra data til forbedret visning. Display der understøtter HDR kan bruge de ekstra informationer til at tilpasse visningen.

Ved HDR kommer der endnu flere detaljer i filmens mørke områder, og udendørs scener med kraftig sollys, ild og eksplosioner vil kunne gengives med flere detaljer i de lyse områder.

Ægte HDR kræver dog at der allerede ved optagelserne af filmen indsamles de nødvendige oplysninger, der senere skal benyttes ved visningen, samt at disse er med i alle filmens faser som klipning, bearbejdning og lagring.

Magasinet The Hollywood Reporter fortæller at Fox-titlerne “X-Men: Days of Future Past” og “The Maze Runner” er på vej til Blu-ray UHD med HDR.

Annonce:
Forrige artikelÆldre dame slukkede naboernes internet
Næste artikel4K-film kan downloades med Vidity
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.