Forside Detail

Fredag: Ny B&O butik på Frederiksberg

-

 

Annonce:

Ny ejer opgraderer Bang & Olufsen butik på Frederiksberg med nyt butikskoncept

B&O-butikken på Frederiksberg har fået ny ejer. Morten Gyrtrup, der også driver en Bang & Olufsen butik i Kgs. Lyngby, har overtaget butikken.

Når den “nye” butik åbner på fredag vil de 400 m2 i to plan være blevet ombygget til Bang & Olufsens “nye” butikskoncept.

“Det har været en stor og omfattende ombygning med fokus på masser af elektroniske finesser, godt håndværk og lækre detaljer i både produkter og indretning, og vi glæder os til at byde både eksisterende og nye kunder velkommen i vores nye butik, som samtidig har det stærkeste udvalg af produkter i mange år”, fortæller Morten Gyrtrup.

Se også: Her er Bang & Olufsens nye butikskoncept.

“Vi oplever en spirende optimisme blandt vores forhandlere både i Danmark og globalt. Morten er en af Bang & Olufsens dygtigste og mest dedikerede forhandlere, og hans ekspansion på Frederiksberg er et godt eksempel på, at investeringslysten er tilbage”,

fortæller Tue Mantoni, CEO Bang & Olufsen.

Butikken på Frederiksberg bliver den 3. butik i Danmark med den nye indretning der også kan opleves i flagskibsbutikken på Strøget i København og i Herning.

Du finder den “nye” butik på Falkoner Allé nr. 7, 100m fra Frederiksberg station og Metro.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.