Forside Nyheder

Nu kan du prøve den næste Office

-

Næste år kommer der en ny version af Office.

Den bærer naturligvis titlen Office 2016, og har primært fornyelser ombord, der handler om intelligent anvendelse. Den nye version af Office er netop kommet i en preview-version, som man kan downloade herfra.

Hvis man i forvejen er Office 365-abonnent, kan man anvende denne nye testudgave, indtil den færdige version kommer. De nye, intelligente funktioner i Office 2016 handler blandt andet om, at programmerne lærer dine vaner og behov at kende, efterhånden som du bruger dem. Baseret på dette, vil programmerne lave tilretninger, som passer til din specifikke situation.

En anden ny og smart funktion er muligheden for blot at skrive i et søgefelt, hvad man gerne vil gøre, og så finder programmet selv ud af, hvilken kommando der skal anvendes. På den måde slipper man for en masse roden rundt i menuer og så videre.

Der er også kommet en ny intelligent funktion i Outlook, Der ganske i stil med flere email-apps til den mobile platform, samt online-emailklienter, kan rydde op I dine mails baseret på dit anvendelsesmønster.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.