Forside Nyheder

Nyt Apple TV bliver mindre og fjernbetjeningen større

-


Sådan forestiller designeren Martin Hajek sig et nyt Apple TV

 

Rygterne om et nyt Apple TV tager til. De seneste rygter fortæller om en ny og større fjernbetjening med touch.

Der dukker flere informationer op om et nyt Apple TV, og selvom det fortsat er rygter så plejer den mængde af rygter at være en god indikator for at der rent faktisk også er et produkt på vej.

Tænk TV, musik, apps tilsat lidt home automation, fortalte kilder i marts, og med Siri indbygget. Dette med en App Store som det kendes fra andre Apple-produkter.

Nye oplysninger som avisen The New York Times har fået, fortæller om en fysisk mindre boks med en fysisk større fjernbetjening. En fjernbetjening der er tykkere end den nuværende, og med touch-styring.

 


  Den nuværende minimalistiske fjernbetjening til Apple TV.

 

Hvad hardwaren angår skulle det blive en kraffuld lille fætter. Der tales om at den får Apples seneste A8-processor og betydelig mere memory end de nuværende Apple TV (der har 8 GB).

Kontrol af home automation via Apples Homekit skulle være muligt såvel fra hjemmet som på farten.

Til gengæld bliver der ingen 4K video, altså hvis de nuværende rygter holder vand. Det forlyder at Apple ikke kan se nogen anvendelse for 4K i en settop-boks.

Det nye Apple TV ventes præsenteret på Apple udvikler-konference, der afholdes fra 8-12. juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.