Forside Indhold og distribution Film

Smugkig på Netflix nye look

-

 

Netflix er klar med et smugkig på deres look, som lige nu testes på udvalgte brugere.

Streaming-tjenesten Netflix er ved at opdatere deres look, og forbedre den måde som brugerflade og menuer fungerer på.

Her i år har de testet de nye ideer af på en udvalgt gruppe af brugere, og nu er de ved at være så langt i den proces at de har frigivet mere information. Det skriver The Verge.

Recordere.dk fik selv et smugkig på den nye brugerflade da vi mødtes med Netflix i et hotelværelse i Las Vegas under CES-udstillingen i januar. Men da det var “Work in Progress” som de sagde, og vi var afskåret fra at viderebringe billeder af nyheden.

Men nu er Netflix selv blevet klar med dette smugkig. Billederne her er skærmbilleder fra computer-udgaven af Netflix, og en af nyhederne er at de droppe karusellen der især på computer kan være langsom at bladre rundt i.

En anden nyhed ses på billede nr. 2 herunder. Når en film eller tv-serie markeres, så åbner de ekstra informationer nedenunder. Så i stedet for at hoppe fra skærmbillede til skærmbillede, så navigeres rundt i samme område hvor indholdet forlder sig ud og klapper sammen igen.

Netflix fortæller at hele betjeningen bliver hurtigere, men har endnu ikke løftet sløret for hvornår de sender det nye look ud til alle. 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.