Forside Nyheder

Snart kan Google Maps bruges offline

-

Et af de største ønsker for mange Google Maps-brugere er en offline-version.

Dette er dels fordi, man ofte har behov for kort eller navigationshjælp i lande, hvor det koster en million at roame på mobildata. Og dels fordi, der simpelthen bare ikke er dækning alle steder.

Indtil videre har man skullet downloade en selvvalgt bid af et kort for at lægge det offline, når det gælder Google Maps.

Men på udviklerkonferencen Google I/O har firmaet netop annonceret, at der senere i år bliver mulighed for at downloade hele kortsektioner over større regioner og lande.

Det fede er dog, at Google har inkluderet points of interest-lokationer i de filer man downloader. Man kan altså stadig søge efter en restaurant eller en tankstation på kortet, selvom man er offline.

Og Google har også smidt stemmestyret navigation oven i hatten, så denne heller ikke behøver at komme fra skyen – hvilket som bekendt er svært, når man intet mobilsignal har.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.