Forside Indhold og distribution Musik

TDC dropper offline-musikken på Play

-

 

Med udgangen af juni så vil det ikke længere være muligt at gemme musik fra TDC Play lokalt på computer.

TDC Play fra PC går over til at være en ren streamingtjeneste.

Her med udgangen af juni måned udgår muligheden for at downloade musik til din computer fra tdcplay.dk.

Det vil sige, at det ikke længere er muligt at have din musik liggende lokalt på din computer til afspilning i Windows Media Player.

“I takt med, at teknologien udvikler sig, træffer vi løbende en række til- og fravalg for at styrke tjenesten. Her har vi truffet en strategisk beslutning om at fokusere vores indsats på streaming, fordi tiden så småt er løbet fra download-måden at tilgå de millioner af sange vores kunder har til rådighed”, fortæller Camilla Sebelius, kommunikationsrådgiver i TDC Consumer, til recordere.dk, og fortsætter:

“Årsagen til at vi træffer denne beslutning nu, er at den Microsoft DRM-løsning vi anvender afvikles d. 1. juli 2015. Kort sagt, så er situationen sådan, at vi står overfor valget mellem at skulle udvikle og implementere ny løsning eller fokusere vores ressourcer på andre områder, som kommer flere kunder til gode. Vi har valgt at fokusere på sidstnævnte”.

TDC gør det muligt at overføre den musik der er lagret lokalt til playlister på TDC Play, så de fremover kan streames i stedet.

Du kan overføre dine lokale playlister fra d. 30. juni via denne side.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.