Forside Nyheder

Apples tv-tjeneste er ikke klar til mandag

-

Apple kommer ikke til at lancere en ny tv-streaming-tjeneste 8. juni.

Apple forventes at lancere en ny udgave af Apple TV-boksen den dag, men man skal altså ikke regne med, at live-tv-tjenesten kommer med. Det skriver Re/Code.

At Apple måske ville vente med at lancere tjenesten til 2016, var allerede begyndt at cykle rundt i rygtemøllen, da det blev kendt, at firmaet var i gang med at forhandle med amerikanske lokal-tv-stationer.

Men nu skulle det altså være helt sikkert, at vi ikke kommer til at se noget til tjenesten mandag, for aftalerne er simpelthen ikke på plads, og ifølge Re/Code er parterne stadig langt fra hinanden, når det gælder økonomien.

Der går også rygter om, at Apples musik-tjeneste er i fare for ikke at blive lanceret på mandag af nøjagtig samme årsag, men her skulle aftalerne være så tæt på at blive lukket, at det formentlig sker i denne uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.