Forside Nyheder

Asus ZenWatch 2 kommer i to størrelser

-

En af de mest positive ting, man kan sige om Apple Watch, er at det også appellerer til kvinder.

Det er der nemlig ikke ret mange smarture – især på Android Wear-platformen – der gør. Typisk er urene for store og klodsede til damehåndled. Derfor lavede Apple to udgaver af Apple Watch, en herre- og en mindre dameudgave.

Det syntes ASUS åbenbart var en fremragende idé. De har netop annonceret deres nye Android Wear-smartur ZenWatch 2, der også kommer i to størrelser. Modsat Apples er de dog begge lige en tand større end Apple Watch – ZenWatch 2s overflader er på hhv. 49 og 45 millimeter i højden og kommer med hhv. 22 og 18 millimeters remme.

Der er 18 forskellige muligheder for sammensætninger i forskellige farver, noget ASUS formentlig også har skævet til Apple for at opnå.

Vi ved endnu ikke ret meget om specifikationer og priser – dette siger ASUS, de vil afsløre på IFA til september. Men hvis uret følger sin forgænger, kan prisen komme langt under halvdelen af Apples tilsvarende ur.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.