Forside Nyheder

Google har lavet et smartur, du ikke kan købe

-

 googlehelseur

Det smartur, du ser ovenfor, er lavet af Google. Men du kan ikke købe det.

Annonce:

I stedet kan det være, du bliver bedt om at tage det på, næste gang du kommer hjem fra sygehuset.

Uret er nemlig lavet af Google X, et af Googles laboratorier for særligt avancerede teknologier. Og i stedet for at vise dig notifikationer eller fjernstyre apps, er uret lavet til at opfange informationer med noget større nøjagtighed end et normalt smartur.

Uret – eller helsearmbåndet, om man vil – måler puls og hjerterytme ligesom mange andre smarture kan. Men det kan også måle hudens temperatur, samt omgivende betingelser såsom lys- og støjforhold.

Idéen er, at uret skal sende disse data kontinuerligt til læger og sygeplejersker, så de kan monitorere patienternes helsedata, selv, når de ikke befinder sig på et hospital eller en klinik.

Uret vil blive markedsført direkte til sundhedsindustrierne rundt om i verden, så selvom du ikke havde tænkt dig at købe et Google-smartur, kan det være, du får spændt et på armen alligevel på et tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.