Forside Nyheder

Kør en tur på Le Mans i 360 grader

-

lemansrecHvis du har brugt weekenden på at se Le Mans, kan det være, du har lyst til at prøve en endnu mere virkelig udgave af løbet.

Nissans motorsports-afdeling Nismo har lavet en 360-graders video, der tager dig med rundt i en omgang på Le Mans-banen med pedalen i bund. Det specielle ved, at det er en 360-graders video er naturligvis, at du selv bestemmer, hvor du vil kigge hen, mens du kører rundt på banen. Og det gør det til en anden og mere virkelig oplevelse.

Annonce:

Du behøver dog ikke VR-briller eller andet ekstraudstyr for at prøve det af. Det eneste, du behøver er en smartphone med YouTube-app’en ombord. Hvis du klikker her, kan du finde URL’en til videoen og åbne den i app’en.

Når først, app’en er åbnet, kan du vende dig som du vil og kigge rundt, mens du bliver kørt rundt på Le Mans-banen.

Du kan også få oplevelsen ved at klikke på ovenstående link i Chrome på en computer, men så styrer du med musen og ikke med kroppen – og det er jo ikke helt lige så sjovt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.