Forside Nyheder

Medie: Det næste Apple Watch har selfie-kamera

-

12610-applewatch3.jpg

Der er angiveligt et kamera på fronten af den næste version af Apple Watch.

Annonce:

Ifølge 9to5Mac, der normalvis har kilderne hos Apple i orden, er det så småt begyndt at pible ud med rygter om Apple Watch version 2. Og et af de mere solide rygter er, at der sidder et kamera på fronten af uret.

Sådan et kamera kan naturligvis bruges til selfies, men det skulle også kunne bruges til Facetime-kommunikation. Man vil altså kunne lave video-opkald fra håndleddet i bedste Dick Tracy- eller Inspector Gadget-stil.

Om sådan en funktion så er reelt brugbar, vil tiden vise. Der er ingen meldinger endnu om opløsning med videre, men Samsung inkluderede et kamera i den første version af GALAXY Gear. Og det var ikke ligefrem høj kvalitet. Eller en særlig populær feature.

9to5Mac mener at vide, at næste version af uret kommer i 2016.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.