Forside Nyheder

Microsoft Edge kører med Dolby Surround

-

Vi ser flere og flere film via nettet – og i surround.

Det er dog ikke nødvendigvis nemt at kombinere de to ting. Hvis man har en app eller en boks, der understøtter det, har man kunnet streame lyd i surround i lang tid.

Men hvad nu, hvis man ser Netflix i sin browser på computeren? Eller hvis man gerne vil se videoer fra andre tjenester i surround?

Det mener Microsoft, at de har en løsning på. Windows 8 og Windows 10 understøtter allerede Dolby Digital Plus, men som noget nyt vil Microsofts nye webbrowser, Edge, også gøre det.

Edge er Internet Explorers afløser, som vi har stiftet bekendtskab med via Windows 10-previews. Microsoft siger, at Edge er den første browser, der understøtter surround på denne måde.

Dolby og Microsoft siger i øvrigt også, at understøttelsen af Dolby Digital Plus vil gøre film-lyden direkte fra ens computer, tablet eller smartphone bedre, selv hvis man ikke har dem koblet op til et ordentligt lydanlæg.

Når Windows 10 lander i den færdige version senere på året, kan vi jo alle se om det passer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.