Nu kan du købe HomeKit-kompatible produkter

-

Timingen er næppe helt tilfældig.

På mandag åbner Apple deres World Wide Developers? Conference, og de vil formentlig gerne have nogle konkrete, nye produkter at vise frem for at demonstrere deres HomeKit-økosystem.

Det første system er primært rettet mod det amerikanske marked. Det er Lutrons Caséta Wireless-serie, der nu understøtter HomeKit. Serien består af bl.a. strømudtag, der erstatter dem, der allerede sidder i væggen m.m.

Dansker kan i stedet allerede nu få glæde af Insteons nye hub (bill.). Insteons produkter kan købes og bruges i Danmark via den tyske Amazon (så får man de rigtige stik), og deres nye, trådløse hub understøtter HomeKit. Det betyder, at man ved at installere deres produkter, kan give Siri talekommandoer om at dæmpe lyset eller gøre noget andet med en Insteon-dims.

Hub?en er dog ikke kommet op på den tyske Amazon endnu, så hvis man vil have den nu og her, skal den bestilles fra Smarthome.com, der shipper internationalt

Der er også blevet annonceret nye produkter fra iHome, ecobee og Elgato, men disse kommer først senere på sommeren.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.