Forside Produkter Gadgets

Styr din alarm med Apple Watch

-

Verisure Securitas Direct er som den første alarmvirksomhed i Europa, klar med fuld integration af sin tyverialarm til det nylancerede Apple Watch. Danmark er blandt de første lande der får glæde af app’en til Apple Watch, der giver mulighed for at tjekke og overvåge hjemmets alarmer og gøre brug af en række andre ‘smart home’ tjenester.
Verisure Securitas Direct lancerer sin Apple Watch app på 7 sprog i 8 markeder – herunder Danmark hvor Verisure Securitas Direct er en af landets største alarmvirksomheder. Den nye Verisure App gør overvågningen af dit hjem endnu nemmere, så du ikke engang behøver at “låse” din smartphone op for at tjekke status på dit hjem og din familie.

“Med alarm-app’en til Apple Watch har du altid din sikkerhed lige ved hånden, hvilket gør det muligt for dig at interagere endnu lettere og intuitivt end med en smartphone. Det er et af mange skridt, vi tager for at styrke vores udbud i overensstemmelse med den seneste teknologiske udvikling, og øget bekvemmelighed kommer forhåbentlig til at betyde, at vores kunder sætter endnu mere pris på systemet, siger Peter Folman, afdelingsleder hos Verisure Securitas Direct i Danmark, der er en del af Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmløsninger.

Annonce:

Med Apple Watch app’en har kunderne adgang til næsten alle funktionerne i Verisure Securitas Direct’s alarmkoncept. Konceptet indeholder professionelt overvåget tyveri-, brand- og SOS alarmer, Smartplugs til at styre lys og elektriske apparater, digitale låsesystemer til døre, samt overvågning og styring af indeklimaet, herunder opvarmning, nedkøling, ventilation og luftfugtighed. Konceptet giver også besked, når nogen kommer hjem, når nogen forlader huset og låser døren, og, hvis uheldet skulle være ude, i tilfælde af vandskade eller brand.

“Vi har konstateret, at vores mest tilfredse kunder i Danmark tjekker status for deres hjem mange gange i løbet af dagen via deres Smart Phone, og de sætter særligt stor pris på de push notifikationer, der eksempelvis informerer dem om, at deres børn er kommet hjem fra skole. Med Apple Watch er informationerne nu tilgængelige på dit håndled, ” forklarer Peter Folman og fortsætter:

“I løbet af de sidste par år har vi i Verisure Securitas Direct med et klart fokus på sikkerhed udviklet et unik system, som det er muligt at udvikle og integrere med partnere og banebrydende tjenester for det opkoblede og sikre hjem. Hver måned installerer Verisure Securitas Direct mere end 20.000 smarte sikringssystemer i private hjem, herunder mange i Danmark, hvilket gør os markedsledende inden for udviklingen af nye smart services både til hjemmet, kontorbygninger og butikslokaler.”

Verisure App’en er også tilgængelig til Android Wear. Verisure App’en til Apple Watch og Android Wear er klar til download i App store.

Verisure App’ens funktioner til Apple Watch:

  1. Aktivér tyverialarmen eller slå den fra
  2. Modtag meddelelser, når nogen kommer hjem eller låser en udvendig dør i huset
  3. Tænd og sluk belysning og elektriske apparater
  4. Modtag en meddelelse, når røg- og/eller brandalarm udløses
  5. Modtag en meddelelse i tilfælde af en vandskade
  6. Kontrollér indeklimaet. Få besked, hvis temperaturen eller luftfugtigheden indendørs pludselig skifter.
  7. Lås dine døre uafhængigt af, hvor du befinder dig (vil blive implementeret i efteråret)
  8. Juster opvarmning, nedkøling og ventilation ved at justere varmepumpen (vil blive implementeret i efteråret)

Kilde: Verisure pressemeddelse

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.