Forside Nyheder

Tag Waoo TV med på farten

-

Waoo TV med på farten

Waoo er klar med TV på farten. De kalder det Out-of-Home TV.

Annonce:

Nu kan tv-kunder hos Waoo også tage tv-kanaler med udenfor hjemmet.

De kalder den nye udvidede tv-streaming for “Out-of-Home” og der kan p.t. streames til iPad og computer.

“Det er en feature, vi ved, kunderne gerne vil have, og derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde den uden ekstra omkostninger for kunderne”, fortæller Waoo-direktør Jørgen Stensgaard, og fortsæ

“I sommerperioden foretrækker mange at være alle andre steder end hjemme i stuen, men man betaler jo stadig for sine tv-kanaler derhjemme”, fortæller Waoo-direktør Jørgen Stensgaard og fortsætter:

“Med Out-of-Home kan man nu se Tour de France på stranden eller sine yndlingskanaler i sommerhuset. Det kræver blot en internetforbindelse og en iPad eller en bærbar”.

Live tv og filmleje

Det er ikke kun tv-kanalerne der kan tages med ud af hjemmet. Waoo åbner også op for filmleje på farten via Waoo Bio.

“Streaming har bidt sig fast, og tv-kunder bliver stadig mere mobile og individualistiske, og det fordrer en større fleksibilitet fra vores side. Out-of-Home servicen taler til dette behov”, fortæller Jørgen Stensgaard og fortsætter:

“Vores fiberkunder, som har købt en tv-pakke, skal altså også kunne se tv, når og ikke mindst hvor de vil. Og de skal ligeledes have mulighed for at have adgang til filmleje uden for hjemmet, ligesom de har derhjemme,”

Waoo streaming er kun tilgængelig inden for landets grænser.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.