Forside Indhold og distribution Musik

Amazons musiktjeneste kommer til Europa

-

Amazon Prime Music

Streamingtjenesten Amazon Prime Music åbner i Storbritanien

Musiktjenesten Prime Music fra Amazon rykker ind i Europa, i første omgang slår de dørene op i Storbritanien. Det skriver BBC.

Annonce:

Amazons musiktjeneste regnes som en konkurrent til Spotify, Deezer, TIDAL og de øvrige aktører indenfor streaming musik. Dog har de et noget mindre musikkatalog på ca. 1 mio. numre. Til sammenligning er nogle af de øvrige oppe omkring de 30 mio. numre.

En af manglerne i Amazon Prime Music her ved det europæiske “indtog” er at de ikke har aftaler med verdens største pladeselskab Universal Music. Det betyder afsavn af kunstnere som Amy Winehouse, Abba, Katy Perry, Kanye West og Eminem.

Dog giver Amazon deres musikkunder adgang til at streame al den musik de har købt hos dem igennem tiden på CD eller MP3, og det gælder også musik fra Universal.

Musiktjenesten er en del af Amazon Prime der også tilbyder filmstreaming, fri fragt på ordrer og andre fordele for £79 om året. Omregnet er det 835 kr.

Amazon har ikke fortalt noget om deres planer for det øvrige Europa.

 

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung Unpacked event 13. august
Næste artikelMicrosoft laver Android-launcher
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.