Forside Nyheder

Chromecast til YouSee Play og TDC Play

-

10710-yousee.jpg

Fra i dag kan du bruge Chromecast til YouSee og TDC Play tjenesterne. Det sker med en opdatering som kan hentes på AppStore og Google Play.

Annonce:

I Juni gav YouSee adgang til alle deres 800.000 kunder, så de kunne se deres streaming univers og arkiv via apps, uden at have ekstra abonnement. Det er de apps til Android og iOS, der nu får support for Chromecast.

YouSee lancerer i dag funktionen Google Chromecast, der gør det let at få tv, film og serier op på den store skærm via smartphone eller tablet.

Det betyder i grunden, at YouSee med en software opdatering har gjort deres aldrende PVR boks overflødig, da du nu kan se arkivet på din TV skærm via en billig streaming dongle.

YouSee forklarer at danskernes tv-vaner har forandret sig markant de seneste år. Vi vil selv bestemme hvad vi ser, hvornår og ikke mindst hvor. Og netop hvor-dimensionen er den, som dagens lancering retter sig mod;

”Som en af de største indholdsleverandører herhjemme skal vi sikre, at den underholdning, vi leverer, er tilgængelig på alle skærme. Vi skal matche streamingkulturen, som foregår alle steder – både ude og hjemme. Hvad angår hjemme vil de fleste gerne have filmoplevelsen op på fladskærmen og det store tv-lærred. Det kan vores kunder få nu”, fortæller René Brøchner, direktør for YouSee.

Udover Chromecast understøttes også Airplay.

 

Tilgængelighed

YouSee Play i Apple Appstore YouSee Play i Google Play
qrcode.30313304 qrcode.30313325
TDC Play i Apple AppStore TDC Play i Google Play
qrcode.30313335 qrcode.30313366

 

Annonce:
Forrige artikelNyt Reference TV fra Loewe
Næste artikelNy trailer til X-Files
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.