Forside Produkter Gadgets

Commodore smartphone med C64 og Amiga emulator

-
Commodore PET smartphone
Commodore PET smartphone

For dem der er gamle nok til at huske Commodore 64 og Commodore Amiga, er der sjovt nyt. Commodore kommer med en…. smartphone.

Telefonen som kommer til at køre Android Lollipop kommer til at hedde Commodore PET, der også var navnet på Commodores første PC.

Commodore PET kører en speciel version af Android Lollipop, der kommer med to retro spil emulatore, VICE C64 og Uae4All-SDL Amiga emulator. Så hvis man lige har lyst til at spille et klassisk Amiga eller Commodore 64 spil, så er chancen der på telefonen.

Annonce:

Specifikationerne på PET ligger i toppen med en 5.5″ 1080p skærm og 64 bit octa-core MediaTek processor på 1.7 Ghz.

LTE med dual Sim, og 8 MP front kamera og 13 MP kamera på bagsiden. Batteriet vil være på 3000 mAh. Den vil komme med enten 2GB RAM og 16 GB lager, eller 3GB RAM og 32 GB lager, men der er også plads til et MicroSD kort.

Commodore PET kommer ikke til salg i Danmark som det første, men sælges i Italien, Frankrig, Tyskland og Polen, men mon ikke den finder vej på et tidspunkt.

Prisen bliver 300 USD for den lille model og 365 USD for den store.

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 2: Invitationerne er tilbage
Næste artikelDenne USB-memorystick er trådløs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.