Forside Nyheder

Eftersøgt – med Kristian Bech

-
Eftersøgt - Kristian
Kristian Bech jagter eftersøgte på Kanal 5 til efteråret.

Når Kanal 5 til efteråret har premiere på ”Eftersøgt – med Kristian Bech” skriver kanalen dansk tv-historie. For første gang nogensinde forsøger et tv-hold med en tidligere politimand i spidsen at opspore verdens mest eftersøgte personer: Dem, der står på Interpol’s liste. En liste, der tæller voldsmænd, narkohandlere, bedragere og mordere.

På baggrund af en omfattende research i Danmark, rejser 39-årige Kristian Bech ud i verden for at opspore personerne bag navnene på listen. I hvert program forsøger han at opspore en ny person, og målet er klart: Kristian Bech vil gøre det ingen politimyndighed i hele verden har formået. Han vil finde de eftersøgte og opfordre dem til at tage tilbage til Danmark og stå til ansvar.

Annonce:

Kristian Bech har været ansat i politiet i 12 år, hvor han de sidste mange år har været tilknyttet politiets specielle overvågningsenhed. Desuden har Kristian været skribent og spilredaktør på recordere.dk i flere år. Et job som han p.t. holder pause fra mens han laver TV.

kilde: kanal5.dk

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 2 den 27. Her er forventede specs
Næste artikelSmugkig: Star Wars 7 bag facaden. Mere håndværk og mindre CGI.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.