Forside Indhold og distribution Musik

Facebook vil også have en musiktjeneste (rygte)

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

 

Facebook vil også konkurrere med Apple Music, Spotify og de øvrige musiktjenester (rygte).

Facebook har ambitioner om også at blive leverandør af streaming musik til brugerne, og dermed gå i konkurrence med Apple Music, Spotify, Tidal, Deezer og de øvrige musiktjenester. Det skriver nyhedsbrevet Music Ally.

Annonce:

Kilder fortæller til nyhedsbrevet at Facebook har en musiktjeneste i fremtidsplanerne (roadmap) men at den lige nu afventer at de kommer i hus med royalties for musik i videoer på Facebook først.

Første fase er at musikkens rettighedshavere skal have betaling for den musik der afspilles i videoer på Facebook, og derefter indledes 2. fase i det samarbejde til at omfatte en egentlig musiktjeneste.

Facebook har tidligere været rygtet interesseret i at købe en af de eksisterende musiktjenester, men kilderne Music Ally har talt med fortæller at der er mere sandsynligt at Facebook bygger på deres egen nu.

Music Ally har forsøgt at få en kommentar fra Facebook, de tre store pladeselskaber m.fl. men ingen af dem har ønsket at udtale sig.

 

Opdatering

Facebook afviser at brygge på en musiktjeneste

 

Annonce:
Forrige artikelAvis: Apple storsatser på iPhone 6s
Næste artikelMicrosoft Office 2016 klar til Mac
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.