Forside Indhold og distribution Film

Her er den seneste trailer for ’Steve Jobs’ filmen

-

Den næste af tre højprofilerede film om Steve Jobs er på vej.

Annonce:

Den kommende film ’Steve Jobs’ er formentlig den allermest dramatiske, ikke mindst på grund af manuskriptet fra geniet Aaron Sorkin og fordi filmen er instrueret af en af de helt tunge drenge, Danny Boyle.

Vi fik en teaser fra filmen tilbage i maj, og her kunne vi allerede se, at der var tale om en helt anden standard end den første biografiske film om Apples afdøde stifter og CEO, ’Jobs’, der havde Ashton Kutcher i hovedrollen.

Den ny teaser her viser, at alle de dramatiske højdepunkter i mandens liv er til stede: Det problematiske forhold til datteren Lisa, John Sculleys (spillet af Jeff Daniels) fyring af ham, forholdet til makkeren Steve Wozniak (spillet af Seth Rogen, hvilket er lidt af et genialt valg) og hans tilbagevenden til gurustatus efter årevis ude i kulden.

Manuskriptet ser ud til at følge den version af historien, der portrætterer Jobs som det misforståede og indebrændte geni, der jo bare ville alle det bedste, selvom han var svær at arbejde med. Det er det samme portræt, man finder i Walter Isaacsons bog om Steve Jobs, som manuskriptet blandt andet er baseret på.

Den tredje, højprofilerede film om Steve Jobs, ’Steve Jobs: The Man in the Machine’ er en dokumentarfilm af den fortidenværende konge af den genre, Alex Gibney. Det er en film, der angiveligt er noget mere kritisk overfor Jobs, hvilket har fået visse Apple-medarbejdere til at tage afstand fra den.

’Steve Jobs’ får amerikansk premiere 9. oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.